3. ANTALYA ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ
Üniversite sınavı öncesinde stresin kontrol altında tutulması öğrenciyi başarıya götüren en önemli faktörlerden biridir.
Bu nedenle“3. Antalya Üniversite Tanıtım Günleri”etkinliği kapsamında, sunumu eğitim camiasında“Bonus Hoca”olarak bilinen Süleyman BELEDİOĞLU tarafından yapılan “ YGSÖncesiStresYönetimi,MotivasyonVeVerimliDersÇalışma “ konulu seminere 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.
Bonus Hoca,keyifli bir anlatımla stresin kontrolü, öğrencilerin önce kendilerine ve başaracaklarına inanmaları gerektiği vurgusu yapılara;11.sınıf öğrencilerinin ön bilgilendirmesi,12.sınıf öğrencilerininisesınava kadar olan süreci nasıl değerlendirmesi gerektiği üzerinebilgilendirme yaptı.
| Tweet |
|
